top of page

zo 10 dec

|

Santpoort-Noord

Levenslust APK Wandelen

Alleenstaand na verlies? Vind jij het best lastig om weer in beweging te komen. Zowel letterlijk als figuurlijk? Vind ook jij de zondag een lastige dag. Weet dat je niet alleen bent. Wandel mee. Ontmoet gelijkgestemden en geniet van de prachtige natuur en verras jezelf wat beweging met je doet.

Levenslust APK Wandelen
Levenslust APK Wandelen

Tijd en locatie

10 dec 2023, 10:30 – 12:00

Santpoort-Noord, Duin- en Kruidbergerweg 89, 2071 LG Santpoort-Noord, Nederland

Over het evenement

Levenslust APK wandelgroep. Een initiatief van Rouwdoula Patty Duijn, en nu geheel uitvoerend onder de bezielende leiding van Marcel Kuhlmann en zijn vrouw Claudia. Het gouden duo dat zorgt voor de continuitit van deze wandelochtenden. De gezamenlijke wandelingen worden gewaardeerd en omarmd. Er is duidelijk behoefte aan iets in de agenda, buiten en met elkaar te zijn. Te praten, van gedachten te wisselen en het belangrijkste: gedachten verzetten én in beweging te komen. 

Marcel en Claudio bedenken prachtige routes en ontvangen de deelnemers met open armen. Ze wandelen op deze zondagmorgens 90 minuten op een rustig tempo door het prachtige duingebied en sluiten af met een kop koffie. Iedereen met energie weer naar huis. De belofte die we bij alle Levenslust APK initiatieven hebben. 

Zet jij deze wandelingen ook in jouw agenda? 

🍀 #rouwdoula #pattyduijn #natuurlijkomgaanmetverlies #levenslustapk

Deel dit evenement

bottom of page