top of page

zo 13 mrt

|

Overveen

Levenslust APK Wandelen

Alleenstaand na verlies? Vind jij het best lastig om weer in beweging te komen? Weet dat je niet alleen bent. Wandel mee. Ontmoet gelijkgestemden en geniet van de prachtige natuur en verras jezelf wat beweging met je doet.

Levenslust APK Wandelen
Levenslust APK Wandelen

Tijd en locatie

13 mrt 2022, 10:30 – 12:00

Overveen, Zeeweg 12, 2051 EC Overveen, Nederland

Over het evenement

Eind vorig jaar werd getoets of er behoefte was naar een maandelijkse Levenslust APK wandelgroep. Een initiatief van Rouwdoula Patty Duijn. Dit werd zeer goed ontvangen. De gezamenlijke wandelingen worden gewaardeerd en omarmd. Er is duidelijk behoefte aan iets in de agenda, buiten en met elkaar te zijn. Te praten, van gedachten te wisselen en het belangrijkste: gedachten verzetten én in beweging te komen. 

Patty vond een geweldige groep begeleiders voor deze wandelgroep. Thecla, Claudia en Marcel zijn een gouden trio gebleken. Zij zorgen dat de maandelijkse wandeltochten mogelijk zijn. Zij bedenken prachtige routes en ontvangen de deelnemers met open armen. En altijd met een warme en fijne afsluiting. Iedereen met energie weer naar huis. De belofte die we bij alle Levenslust APK initiatieven hebben. 

Als begeleidend team zijn zij dankbaar om met elkaar te genieten in de prachtige natuur en kijken altijd weer uit naar de wandelingen die in de agenda staan. 

🍀 #rouwdoula #pattyduijn #natuurlijkomgaanmetverlies

Deel dit evenement

bottom of page