Welkom bij Levenslust APK

Verlies overkomt ons allemaal. In allerlei vormen, maten en hoedanigheden. Je draagt dit verlies ook levenslang met je mee. Het zit in je rugzak van het leven. Of je het nou wilt of niet, het is er. Het gevoel van rouw daarbij komt gedurende jouw leven in vele, soms verrassende, vormen en momenten aan de deur kloppen. Soms intens, snijdens, misselijkmakens aan de oppervlakte. Andere perioden milder, dragelijker, op de achtergrond of zelfs (tijdelijk) niet voelbaar. Het is de uitdaging het verlies, en alle gevoelens daarbij, niet weg te duwen maar te omarmen. Het gevoel dat komt kijken bij verlies aandacht en ruimte te geven. Zo ben jij in staat er ‘gewoon’ mee te leren leven. Jouw levenslust krijgt daardoor ruimte en kans zich te ontplooien. 

Met ons initiatief Levenslust APK willen jou helpen die stappen van omarmen te maken. Door samen te beleven, te delen en dus vooral in bewegig te blijven en te leven. Om die reden organiseren wij laagdrempelige evenementen waar de belofte van is: '...met energie weer naar huis'. 

4f58d8e8f7.JPEG

Rouw APK

Maandelijkse bijeenkomsten waarbij praten en delen centraal staat. Voor wie soms vastloopt door gevoelens van rouw. Of het verlies in tijd nou kort of langer geleden is. Deze avonden worden geleid door Patty Duijn, rouwdeskundige of een gastspreker. Data?

4f58d8e8f7.JPEG

Schilderen

18 september 2021 gaan we creatief bezig zijn aan zee. Schilder ervaring is niet nodig. Doel is een fijne middag ervaren met leuke mensen en een lekkere lunch. Bijdrage Eu 59,50. Je gaat naar huis met inzichten en vooral met energie van een leuke middag. 

4f58d8e8f7.JPEG

Wandelen

Vanaf oktober starten we met een wandelgroep. 1,5 uur lopen en de ene keer met koffie en gebak gevolgd (bijdage Eu 10) en een andere keer met een lunch (bijdrage Eu 25). Een fijn evenement voor de liefhebber van buiten zijn. Check de agenda en meld je aan