top of page

Welkom bij Levenslust APK

Verlies overkomt ons allemaal. In allerlei vormen, maten en hoedanigheden. Je draagt dit verlies ook levenslang met je mee. Het zit in je rugzak van het leven. Of je het nou wilt of niet, het is er. Het gevoel van rouw daarbij komt gedurende jouw leven in vele, soms verrassende, vormen en momenten aan de deur kloppen. Soms intens, snijdens, misselijkmakens aan de oppervlakte. Andere perioden milder, dragelijker, op de achtergrond of zelfs (tijdelijk) niet voelbaar. Het is de uitdaging het verlies, en alle gevoelens daarbij, niet weg te duwen maar te omarmen. Het gevoel dat komt kijken bij verlies aandacht en ruimte te geven. Zo ben jij in staat er ‘gewoon’ mee te leren leven. Jouw levenslust krijgt daardoor ruimte en kans zich te ontplooien. 

Met ons initiatief Levenslust APK willen jou helpen die stappen van omarmen te maken. Door samen te beleven, te delen en dus vooral in bewegig te blijven en te leven. Om die reden organiseren wij laagdrempelige evenementen waar de belofte van is: '...met energie weer naar huis'. 

4f58d8e8f7.JPEG

Rouw APK

Maandelijkse bijeenkomsten waarbij praten en delen centraal staat. Voor wie soms vastloopt door gevoelens van rouw. Of het verlies in tijd nou kort of langer geleden is. Deze avonden worden geleid door een wisselende en ervaren gespreksleider.

Bekijk agenda

4f58d8e8f7.JPEG

Proeven met passie

Een heerlijke middag proeven met passie. Kazen en wijnen krijgen een verhaal en gezicht. Je komt meer te weten over bijzondere combinaties van deze twee heerlijkheden. De datum wordt nog vastgesteld. Medio mei/juni.... we gaan voor een zomerproeverij. Houdt de agenda in de gaten. Deze proeverij wordt gegeven door Betty Koster van Fromagerie L'Amuse en Marcel Kuhlmann importeur bij Chateau Romanin.

Bekijk agenda

4f58d8e8f7.JPEG

Wandelen

De gezamenlijke wandelingen worden gewaardeerd en omarmd. Het vervult jouw behoefte van samen doen, praten, gezelschap, gedachten verzetten én in beweging zijn. 

 

Als begeleidend team zorgen wij voor mooie wandelingen in prachtige natuur

Bekijk agenda

Claudia en Marcel

namens Team Levenslust APK 🍀

bottom of page